Studenckie Koło Naukowe Biotechnologów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
wydarzenia, publikacje i informacje o działalności SKN Biotechnologów przy Katedrze Biotechnologii i Mikrobiologii Żywnosci Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Przejdź do treści
Strona główna
Galeria
Jak zacząć
Kontakt
Projekty
Skład koła
Opieka nad Kołem
Historia SKN Biotechnologów
←
Warsztaty Dla Licealistów
Ania opowiada o właściwościach enzymatycznych niektórych owoców
Autor:
MatKro
|
Opublikowano
28 grudnia 2011
|
Rozmiar oryginału:
3648 × 2736
pikseli
Kinga immobilizuje drożdże, Asia przeprowadza krystalizację - na dalszym planie
Justyna pokazuje jak zrobić preparaty przyżyciowe, uczniowie oglądają komórki drożdży pod mikroskopem
Dodaj zakładkę do
bezpośredniego odnośnika
.